NYITVATARTÁSI IDŐ

A játéktermet kizárolag az előre történő foglalás alapján van nyitva. Ezt a foglalást legalláb 48 órával a tervezett érkezés előtt kell megtenni.
Az egész játéktermet mindig csak egy csoport számára foglaljuk le.
Hétfőtől - Vasárnapig naponta: 10:00 - 24:00

RÓLUNK

Az Arkady.SK egy szlovákiában egyedülálló projekt, amely keretein belül találkozhatsz külömböző retro játékokkal és videojáték automatákkal egyaránt.

Az ARKÁDY.SK polgári egyesületként működik. Eddig a játékainkat legtöbbször a Comics Salon és az AnimeSHOW fesztiválokon láthattad nyilvánosan. Gyűjteményünkben jelenleg több mint 100 videojáték automata található, ami gazdag játékkínálatot bisztosít.

Egyik fő célunk egy olyan hely, játékterem és klubház kiépítése volt, ahol a magángyűjteményekből származó játékokat a barátainkkal családias kozegben játszhatjuk.Abban az esetben, ha önök nem tagjai a polgári egyesületünknek és ennek ellenére szeretnének minket meglátogatni és jól szórakozni, akkor zárt társaság/csoport részére foglalást tudunk biztosítani. Hiszen egy magángyűjteményről van szó, amit nem üzleti céllal állítottunk össze, hiszen nem egy klasszikus nyilvános videojáték termet szeretünk volna létrehozni szabályos nyitvatartással.

Ha kedveled a retro játékokat, vagy fel akarnád idézni a régi játéktermek hangulatát, és el akkarnál jönni csapatépítésre, ünneplésre (vannak beltéri és kültéri lehetóségeink), vagy csak játszani szeretnél baráti körben, akkor lépj velünk kapcsolatba.

Rendszeresen kölcsönözünk videó játékautomatákat különféle rendezvényekre és céges bulikra.

TAGSÁGI AKCIÓK
Az ARKÁDY.SK polgári egyesület a tagjai számára rendszeresen heti egy alkalommal találkozót szervez (elózetes egyeztetés alapján). Ezekre a rendezvényekre a tagoknak ingyenes a belépés. Új tagokat fogadunk :D

ÁRLISTA

AZ EGÉSZ JÁTÉKTEREM FOGLALÁSA
Csoportos belépés 1 - 2 órára/10 főig - 120 Euró
Csoportos belépés 1 - 2 órára/11 főtől - 12 Euró/fő
Csoportos belépés 3 - 4 órára/10 főig - 150 Euró
Csoportos belépés 3 - 4 órára/11 főtől - 15 Euró/fő
A ZENEI JÁTÉKOK FOGLALÁSA
DDR, PIU, ITG2, Pop N Music, JuBeat, Final Fantasy:AC, Nostalgia, Groove Coaster, Taiko no Tatsujin, Wacca

Egyéni belépő 1 órára/1 főre - 10 Euró
Egyéni belépő 1 órára/2 főre - 15 Euró
Szintén szivesen vállalunk ünnepségek, csapatépítések, kirándulások, és magánrendezvények megszervezéseben a mi játétermunkben.

FOGLALÁS

CÍMEK ÉS KAPCSOLATOK

Kézbesítési cím:
ARKÁDY.SK
Mánesovo nám.6
85101 Bratislava

IČO: 54 283 141
IBAN: SK49 1100 0000 0029 4612 9891

A Játékterem címe:
Bojnická 14
83104 Bratislava

Email:
robert.zittnan@gmail.com

Phone:
+421 917 622 005

(TODO)Public transport access:
(TODO)Tram 3 - Černockého
(TODO)Tram 4 - Jurajov Dvor
(TODO)Bus 57 - Mokraď